O NAGRADNI IGRI


Poletna Terna bo potekala od ponedeljka, 12. junija 2017, do sobote, 5. avgusta 2017. V njej lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe, ki bodo pod premaznim poljem odkrile tri enake simbole ter sporočile dnevno serijsko in kontrolno številko kupona, ki se dnevno skriva pod premaznim poljem na nalepki na naslovnici časopisa Slovenske novice, ali ki bodo na internetnem naslovu www.slovenskenovice.si pod premaznim poljem odkrile tri enake simbole in sporočile odkrito dnevno serijsko in kontrolno številko. Dobitnik nagradnega kupona (v časopisu ali na spletni strani) s tremi enakimi simboli mora NA DAN OBJAVE oz. DOBITKA NA SPLETU POKLICATI MED 10. IN 19. URO na telefonsko številko 01 47 37 777 in operaterju sporočiti dnevno serijsko in kontrolno številko kupona ter svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, davčno številko in telefonsko številko). Brez teh podatkov ni mogoče nadaljevati postopka prevzema nagrade.

Enemu nagrajencu bomo podarili stanovanje v središču Ljubljane v vrednosti 55.675,40 evrov, dvema sanjsko potovanje v vrednosti 1.500 evrov, 10 nagrajencev bo prejelo denarno nagrado v višini 1.000 evrov bruto, 40 nagrajencev 250 evrov dobroimetja na Petrol kartici ter več kot 12.000 praktičnih nagrad.

Dodatna novost spletne Terne pa je vzporedna nagradna igra, v kateri bodo vsi dobitni in nedobitni kuponi sodelovali v dnevnem žrebanju za Petrol kartice v vrednosti 40 evrov.

Do nagrade pridete s svojim izvodom Slovenskih novic ali sodelovanjem v naši spletni igri. Igro na spletu lahko igrate med 8.00 in 18.30. Enostavno le kliknite na gumb SODELUJTE in od nagrade vas loči le še nekaj trenutkov.

Ternin kupon dvojnih možnosti bo na naslovnici Slovenskih novic objavljen kot enoplastna nalepka, katera bo vsebovala dva scratch polja, pod katerimi bo bralec preveril, ali se v njegovem časopisu oz. na njegovi nalepki skriva dobitek. Instant nagradni kupon je nalepljen na vsak izvod časopisa. Pod premaznim slojem so natisnjena tri polja s simboli. Če je na vseh treh poljih enak simbol, je bralec osvojil nagrado, ki je prikazana na poljih. Enak način pridobivanja nagrad je oblikovan tudi v primeru spletne nagradne igre.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri na spletu, mora ob prvem igranju izpolniti prijavni obrazec, v katerega vnese naslednje podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov, spol, telefonsko številko, datum rojstva in status naročnika. Na koncu je treba prepisati Captch varnostno kodo, ki se izpiše v desnem okencu. Ko vpišete svoje podatke in se strinjate s pogoji uporabe in potrdite, da dovolite hrambo in obdelavo osebnih podatkov skladno s pravili igre, se prijavite za sodelovanje v nagradni igri Slovenskih novic. Sočasno se pošlje elektronska pošta s kodo in povratno povezavo do nagradne igre na vaš elektronski naslov. Lahko kliknete na povezavo, ki vas takoj preusmeri na igro, lahko pa prepišete kodo v zato namenjen prostor. V naslednjem oknu se odpre stran z nagradnim kuponom, kjer je treba nalepko povleči v desno. Ko z miško podrgnete polja na nalepki, se vam prikažejo trije simboli. S klikom na gumb »nadaljuj« preverite morebitni dobitek. Če so trije simboli enaki, se v naslednjem oknu izpišejo naziv dobitka in navodila, kam morate poklicati in katere podatke boste morali sporočiti operaterju. Sočasno se vam pošlje potrditvena elektronska pošta z identičnimi podatki: o dobitku, z navodili, kam poklicati in katere podatke boste morali sporočiti operaterju. www.slovenskenovice.si.

Če oseba z dobitnim kuponom NE POKLIČE NA DAN OBJAVE V ČASOPISU MED 10. IN 19. URO na telefonsko številko 01 47 37 777, ker je dobitni nagradni kupon veljaven samo na dan objave do 19. ure.

Blagovna nagrada ni zamenljiva za gotovino in ni prenosljiva na drugo osebo.

Več o pravilih in pogojih sodelovanja.