Nagrade

Jubilejna Terna ob 30-letnici Slovenskih novic, ki bo trajala od ponedeljka, 15. novembra 2021, do sobote, 11. decembra 2021, se vrača z najbogatejšim nagradnim skladom do sedaj in v prenovljeni podobi, saj ponuja 2x več možnosti za zadetek.

Novost spletne Terne je možnost igranja vzporedne nagradne igre, ki bo potekala v času trajanja Terne, od ponedeljka do sobote med 9. in 18. uro. Dnevno se bo izmed vseh spletnih igralcev tekočega dne, ki so sodelovali v spletni Terni izžrebalo po enega nagrajenca, ki bo prejel denarno nagrado v vrednosti 40 evrov. Sodeluje lahko vsak, ki igra Terno, tudi tisti sodelujoči, ki v tekočem dnevu niso zadeli dobitne kombinacije na tiskanem kuponu. Torej dobitna kombinacija v Terni ni pogoj za sodelovanje v vzporedni spletni igri, ki enkrat dnevno generira izžrebanca oz. nagrajenca izmed vseh sodelujočih. V času trajanja Jubilejne Terne bo tako denarno nagrado v vrednosti 40 evrov prejelo 24 nagrajencev, ki bodo avtomatsko izžrebani in ob 20. uri dnevno objavljeni na spletni strani terna.slovenskenovice.si.

Na strani si lahko preberete še več o pogojih za sodelovanje.

Nagradni sklad

Predstavitev nagrad in njihovih vrednosti, ki jih podeljuje organizator nagradne igre:

osebni avtomobil Citroen C3

Enemu nagrajencu bo organizator nagradne igre podelil avtomobil Citroen C3 Feel Pack 1.2L PureTech 83 S&S BVM €6.3 v vrednosti 14.830,00 evrov.

10-gramska ploščica zlata Zlatarne Celje

Enemu nagrajencu bo organizator nagradne igre podelil 10 gramsko ploščico zlata v vrednosti 537,20 evrov (cena se dnevno spreminja glede na borzno ceno zlata; op.p.).

72× darilni gram zlata v Zlatarni Celje

72 nagrajencem bo organizator nagradne igre podelil darilni gram zlata v vrednosti 75 evrov.

pralni stroj znamke Gorenje

Štirim nagrajencem bomo podelili pralni stroj znamke v vrednosti 383,51 evrov.

sušilni stroj znamke Gorenje

Štirim nagrajencem bomo podelili pralni stroj znamke v vrednosti 459,90 evrov.

100.000+ Manjše nagrade

V nagradnem skladu je več kot 100.00 praktičnih nagrad (paket 100 g kave Barcaffe, pralne maske, čistilne krpice za očala, Sanytol večnameski robčki za dezinfekcijo), ki jih bodo nagrajenci dobili po pošti.

Nagrajenci, katerih nagrade presegajo vrednost 42 EUR, bodo s strani organizatorja nagradne igre na svoj naslov prejeli dopis, v katerem bo razložen postopek pridobitve in prevzema nagrade. Dopisu bo priložena izjava, ki naj jo nagrajenci izpolnjeno in podpisano pošljejo na naslov naveden v dopisu.

Izjava vsebuje naslednje podatke: ime in priimek, naslov, poštno številko in pošto ter davčno številko, v primeru denarnega dobitka pa tudi transakcijski račun. Če soorganizator v 30 dneh po oddaji tega dopisa ne prejme podpisane in izpolnjene izjave, šteje, da je nagrajenec odstopil od prevzema nagrade.

Organizator nagradne igre ob koncu leta obvesti prejemnika o višini prejetih nagrad za dohodninsko napoved za leto 2021.

Manjše nagrade bo organizator igre (Delo d.o.o.) pošiljal vsak četrtek in ponedeljek za nagrajence preteklega tedna. Organizator igre bo manjše nagrade začel pošiljati 23. novembra 2021.

Piškotki

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?