Bogate nagrade

Jubilejna Terna bo trajala od ponedeljka, 15. novembra 2021, do sobote, 11. decembra 2021 med 9.00 in 18.00 uro. Klicni center morate o odkriti nagradi obvestiti med 10.00 in 19.00 uro na telefonsko številko 01 292 66 77. V času trajanja nagradne igre se lahko potegujete za eno od številnih nagrad.

Jubilejna Terna ima velik nagradni sklad, saj bo imela več kot 100.000 nagrad. Glavna nagrada bo osebni avtomobil Citroen C3, 10 gramska ploščica zlata Zlatarne Celje, 72 darilnih gramov zlata Zlatarne Celje, 4 x pralni stroj znamke Gorenje, 4 x sušilni stroj znamke Gorenje in 107.000 praktičnih nagrad.

O nagradni igri

Nagradna igra TERNA bo potekala vsak delovnik od 15. novembra 2021 do 11. decembra 2021 med 9.00 in 18.00 uro. Srečni dobitnik tiskanega kupona mora še isti dan od 9.00 do 18.00 ure o nagradi obvestiti klicni center na številko 01 292 66 77, v primeru dobitka preko spletne aplikacije pa se nagrada avtomatsko zapiše v bazo in klic ni potreben.

Do nagrade pridete s svojim izvodom Slovenskih novic ali s sodelovanjem v naši spletni igri. Igro na spletu lahko igrate med 9.00 in 18.00. Enostavno – le kliknite na gumb SODELUJTE in od nagrade vas loči le še nekaj trenutkov.

Med akcijo bo vsak dan na naslovnici Slovenskih novic objavljena nalepka (v obliki nagradnega kupona). Nagradni kupon je nalepljen na vsak izvod časopisa. Kupon je sestavljen iz dveh plasti. Na prvi je odtisnjen dizajn nagradnega kupona, na drugi plasti nagradnega kupona pa so natisnjena tri polja s simboli ter serijska in kontrolna številka kupona oziroma višina popusta in izdelek, na katerega se prizna popust. Če je v vseh treh poljih enak simbol, je bralec osvojil nagrado. Enak način pridobivanja nagrad je oblikovan tudi v primeru spletne nagradne igre.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri na spletu, mora izpolniti prijavni obrazec, v katerega vnese naslednje podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov, telefonsko številko, datum rojstva in status naročnika. Na koncu je treba prepisati Captch varnostno kodo, ki se izpiše v desnem okencu. Ko vpišete svoje podatke in se strinjate s pogoji uporabe in potrdite, da dovolite hrambo in obdelavo osebnih podatkov skladno s pravili igre, se prijavite za sodelovanje v nagradni igri Slovenskih novic. Sočasno se pošlje elektronska pošta na vaš elektronski naslov. Elektronska pošta vsebuje kodo in povratno povezavo do nagradne igre. Lahko kliknete na povezavo, ki vas takoj preusmeri na igro, lahko pa prepišete kodo v za to namenjen prostor. V naslednjem oknu se odpre stran z nagradnim kuponom, kjer je treba nalepko povleči v desno. Ko z miško »odlepite« nalepko, se vam prikažejo trije simboli. S klikom na gumb »nadaljuj« preverite morebitni dobitek. Če so trije simboli enaki, se v naslednjem oknu izpiše naziv dobitka, sočasno pa se vam dokazilo o dobitku pošlje na elektronsko pošto, ki ste jo navedli ob registraciji.

Če oseba z dobitnim kuponom na časopisu NE POKLIČE NA DAN OBJAVE NALEPKE MED 9. IN 18. URO na telefonsko številko 01 292 66 77, nagrada zapade, ker je dobitni nagradni kupon veljaven samo na dan objave do 18. ure. Klicanje v klicni center v primeru spletne nagradne igre ni potrebno, ker se potrditev nagrade izvede avtomatsko.

Blagovna nagrada ni zamenljiva za gotovino in ni prenosljiva na drugo osebo.

Več o pravilih in pogojih sodelovanja.

Piškotki

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?